Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

Abus Bordo BIG 6000K/120 BK SH X-Plus TwinSet hajtogatható kerékpár lakat szett
Abus Bordo BIG 6000K/120 BK SH X-Plus TwinSet hajtogatható kerékpár lakat szett
72 240 Ft

Abus Bordo BIG 6000K/120 BK SH X-Plus TwinSet hajtogatható kerékpár lakat szett

Abus Bordo BIG 6000K/120 BK SH Xplus TwinSet hajtogatható kerékpár lakat szett:
2 db Abus Bordo BIG 6000K/120 BK SH Xplus kerékpár lakat + 2 db tartó, összesen 4 db kulccsal, mely mindkét lakatot nyitja. A lakatok egymásba zárhatók, így akár 240 cm-es hosszúságúra növelhető a teljes hossz.

  • 5 mm vastag, edzett acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől.
  • Az acél lapok és az összeillesztés edzett acélból készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze.
  • Kicsi, kompakt, flexibilis, ellenálló.
  • SH - Zártartó a kerékpáron való könnyű szállításhoz, amely a praktikus rögzítő hevedereknek köszönhetően szerszám nélkül felszerelhető. A zár elöl a tartóból kivehető.
  • Súly: 2x1546g.
  • Hossz: 2x120 cm.
  • Xplus zárbetét, biztonsági kódkártyával
  • Kulcsok száma: 4db.
  • ABUS biztonság: 10/15.
Jótállás
12 hónap
Fizetési mód
Bankkártya, Előreutalás
Kulcsok száma
4 db
Szállítási nap
2024.04.25
Méret
Nagy méret
Előre fizetéssel vásárolható
Bankkártya, Előreutalás
Nyitás módja
Egységkulcs (Több lakat azonos kulccsal), Speciális kulcs
Ingyenes szállítás
72 240 Ft
Egységár: 36 120 Ft/db
Részletek

A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.

Adatok
Gyártó:
ABUS
Termékcsoport:
Abus Bordo 6000
Kerékpár / Motor zár típus:
Hajtogatható kerékpár lakat
Biztonság:
Magas
EAN:
4003318674655
Gyártói Cikkszám:
674655
Cikkszám:
Abus-Bordo-6000K-120-BK-Twinset-67465
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek