Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

Abus Bordo hajtogatható lakat - Összehajtható bicikli zár

27termék 127
27termék 127

Az Abus hajtogatható lakat családja világszerte osztatlan sikert aratott kerékpáros körökben, köszönhetően a hajtogatható kivitel általi flexibilitásnak és az Abus Bordo által nyújtott biztonságnak. A lakat család legnépszerűbb és egyben legbiztonságosabb tagja az Abus Bordo Granit X-Plus 6500, mely masszivitásával és a speciális X-Plus zárszerkezettel hódította meg a bringás társadalmat.

 

ABUS hajtogatható zárak

A klasszikus – az eredeti: A BORDO™-val az ABUS forradalmasította a kerékpárzárat egy teljesen új zárat hozva létre -  hajtogatható zárat. Az összecsukható acélrudak alapgondolatából kiindulva egy igen gazdag termék portfólió fejlődött ki a legkülönbözőbb igényekhez igazodva. A BORDO™ zárcsalád tulajdonságai egyedülállóak! Rugalmasak, kompaktak, könnyen szállíthatók és kialakításukban sokfélék. A csúcsbiztonságú Bordo XPlus-tól, a klasszikus Bordo-n át,  az ultra könnyű Bordo Lite modellig számos színváltozat is mutatja a család sokféleségét. A stílusos szállítótáskák és tartók kifejezetten könnyen használhatóvá és praktikussá teszik a hajtogatható zárakat.

 

A BORDO Lite 6055C Mini 440 grammjával egy igazán könnyű zár, amely tökéletes biztonság-súly arányt kínál.

Az egyénileg konfigurálható számkombinációnak köszönhetően nem kell többé plusz kulcsokat magával vinnie a kerékpározáshoz. Kis méretének hála a BORDO Lite Mini minden melegítőruha zsebében elfér. Ha még egyszerűbb megoldásra vágyik, akkor használhatja az SH 6055 Selle Royal konzolt. Ez azt jelenti, hogy a BORDO Lite 6055C a Selle Royal nyereg alatt is hordozható, helyet spórolva a ruhazsebekben, illetve a kerékpár vázán.


FÓKUSZÁLÁS A BIZTONSÁGRA, A KEZELHETŐSÉGRE ÉS A RUGALMASSÁGRA

Bízzon a klasszikus minőségében: a BORDO™ 6000K összehajtható zár jó lopás elleni védelmet és praktikus kezelhetőséget kínál.

Hat, speciális szegecsekkel összekapcsolt, 5 mm vastag összehajtható acélrúd, amely úgy hajtogatható, mint egy colstok: így néz ki a BORDO 6000K összehajtható zár. Az ötlet nem új, az ABUS Bordo család lakatjai igazi klasszikusoknak számítanak, de funkcionalitásuk még mindig felülmúlhatatlan. Ez egy kulccsal nyitható változat, erre utal a termék nevében szereplő K (mint "Key") jelölés is.

A speciálisan edzett acélból készült rudak és a ház rendkívül ellenállóak, ugyanakkor a kiváló minőségű ABUS XPlus zárhenger különösen magas szintű védelmet nyújt, például a feltörés ellen. A kerékpár festésének védelme miatt, puha de ugyanakkor ellenálló borítást kapott ez a típus, ami, ráadásul jól foghatóvá is teszi a zárat . A „Made in Germany” minőség nemzetközi díjakat szerzett.


KETTŐS BIZTONSÁG

A BORDO™ Alarm 6000KA megfelelő lopásvédelmet nyújt a kerékpárok számára a riasztás funkciónak és a fejlett záróbetétnek köszönhetően.

A modern záróbetétrendszerrel, az XPlus-szal felszerelve az első riasztóval ellátott, még jobb védelmet nyújtó ABUS összehajtható zárat kapja. Az XPlus henger gondoskodik arról, hogy a tolvajoknak még nehezebb dolguk legyen az olyan manipulációs kísérletekkel, mint például a feltörés. Emellett az akár 100 dB hangerejű riasztással hívja fel magára a figyelmet lopási kísérlet esetén. Az intelligens mozgásérzékelő technológiának köszönhetően a kerékpárzár még a kisebb rázkódásokat és a kitartó lopási kísérleteket is képes megkülönböztetni. Az úgynevezett 3D pozícióérzékelés gondoskodik arról, hogy ha a kormányt röviden meglökik (például egy focilabdával), először csak egy rövid hangjelzés hallható. Az erősebb és hosszabb ideig tartó mozgás hangos riasztást vált ki.

Biztosra akar menni? Akkor ejtse kétségbe a tolvajokat a BORDO™ 6000KA-val!


MAGAS SZINTŰ KERÉKPÁR BIZTONSÁG

A BORDO GRANIT™ 6500KA a lehető legjobb módon védi kerékpárját: érzékeny riasztórendszerrel, erős acélrudakkal és beépített XPlus precíziós lamellás zárbetéttel.

Az összehajtható zár nem véletlenül rendelkezik a magas, 15-ös ABUS biztonsági szinttel. Az 5,5 mm vastag, speciálisan edzett acélból készült rudakat speciális szegecsek kötik össze. Az úgynevezett ABUS Link Protecion Shield gondoskodik arról, hogy ezek a szegecsek robusztus védőpajzsként szolgáljanak a fűrésszel megkísérelt támadás ellen. Ezek is hozzájárulnak a zár rugalmasságához. Az ABUS XPlus henger növeli a biztonságot azáltal, hogy a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja az olyan manipulációs kísérletekkel szemben.

Ezenkívül a BORDO™ 6500KA egyúttal riasztózár is, amely mozgás esetén 100 dB hangerejű figyelmeztető hangot ad ki. Az intelligens ABUS riasztórendszernek köszönhetően azonban a szomszédok nem esnek többé kétségbe az állandó téves riasztások miatt. A teljes riasztás csak támadás gyanúja esetén lép működésbe, a véletlen ütések és mozgatások pedig csak rövid, 5 másodperces figyelmeztetést váltanak ki.


LEGMAGASABB SZINTŰ ABUS-BIZTONSÁG

A BORDO GRANIT™ 6500K zárunkkal a tolvajok találkoznak az ABUS Granittal.

A speciálisan edzett acélból készült 5,5 mm vastag rudak és a beépített speciális szegecsek még a masszív támadások ellen is a lehető legjobb védelmet nyújtják. Az innovatív ABUS Link-Protection-Shield rugalmassá és rendkívül ellenállóvá teszi ezeket a szegecseket a fűrésszel megkísérelt támadásokkal szemben. Ezenkívül az ABUS XPlus precíziós lamellás zárbetét a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a manipulációs kísérletekkel szemben. A kerékpárzár nemcsak rendkívül erős, hanem könnyen kezelhető is. A jó reteszelőmechanikának köszönhetően különösen simán zárható és nyitható. A praktikus, megvilágított kulcs pedig még kényelmesebb kezelési biztosít. Ez azt jelenti, hogy még sötétben is könnyen zárhatja és nyithatja az összehajtható zárat.

Ennek a verhetetlen kombinációnak köszönhetően a BORDO GRANIT™ 6500K összehajtható zár az ABUS biztonsági szintek rendszerében a 15. helyet kapta.


A KLASSZIKUS SZÁMKÓDDAL ÉS LÁMPÁVAL

Soha többé nem kell a sötétben tapogatóznia: a BORDO™ 6000C LED a beállított számkód megvilágítására használható. Így éjszaka is gond nélkül ki tudja nyitni a kerékpárzárat.

A BORDO™ 6000 hosszú évek alatt igazi klasszikussá vált: magas szintű biztonságával, rugalmasságával és kompakt méretével ez az okos kialakítás a világ minden táján barátokra lelt. A speciálisan kialakított szegecsekkel összekapcsolt, 5 mm vastag rudak úgy hajtogathatók, mint egy colstok,

A BORDO™ 6000C LED egy újabb taggal bővíti a BORDO™ 6000 családot. A termék nevében szereplő „C” arra utal, hogy ez egy kóddal ellátott kombinációs zár. A beépített LED-es lámpa elegendő fényt biztosít ahhoz, hogy még sötétben is jól láthassa a beállított számokat. Attól tart, hogy a számok idővel lekopnak vagy elhalványulnak? Aggodalomra semmi ok, mert a számok nem nyomtatva vannak, hanem kétkomponensű műanyag tárcsákon ami boztosítja, hogy a láthatóság szinte örök életű lesz.


AZ ELSŐ HAJTOGATHATÓ LAKAT A PIACON, AMELY RIASZT IS

Megbízható lopás elleni védelem, nagy rugalmasság: BORDO™ Alarm 6000A

Ez biztosan elriasztja a kerékpártolvajokat: a nagyon biztonságos mechanika mellett – ami alapvetően jellemző az ABUS BORDO sorozat összecsukható lakatjaira – a BORDO™ Alarm 6000A az első olyan összecsukható lakat a világon, amely 100 dB hangerővel jelzi a támadási kísérletet. Mindezt az intelligens „3D pozícióérzékelés” teszi lehetővé, ami a legkisebb mozgásokat is mindhárom dimenzióban érzékeli. A BORDO™ Alarm 6000A érzékelője képes a zárfeltörési kísérletet megkülönböztetni a kis rázkódásoktól, amit például a lezárás, vagy egy focilabda okoz – a lakat ekkor csak egy rövid figyelmeztető hangot ad, de nem vált ki riasztást. Ezenkívül akusztikus jelzések segítik az elem- és aktivitási állapot ellenőrzését.


KIEMELKEDŐ BIZTONSÁG, CSÚCSKATEGÓRIÁS ZÁR

Az erőteljes támadásoknak is ellenáll: a BORDO GRANIT XPlus™ 6500 hajtogatható zár a zárak zárja.

A BORDO GRANIT XPlus™ 6500 hajtogatható zárba ugyancsak beletörik a kerékpártolvajok foga. A speciálisan edzett acélból készült, 5,5 mm vastag rudak védenek az erőteljes támadással szemben. A rudakat speciális szegecsek kötik össze. Az ún. ABUS Link Protection Shield ezeket a szegecseket egyrészt rugalmassá, másrészt pedig rendkívül ellenállóvá teszi a felfűrészeléses támadásokkal szemben. A feltöréssel szemben ellenálló, precíziós ABUS XPlus tárcsás zárbetétben is minden megvan, így a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a manipulációs kísérletekkel szemben. Ez a kombináció a legmagasabb, 15-ös biztonsági szintet biztosítja a BORDO GRANIT XPlus™ 6500 hajtogatható lakat számára az Abus biztonsági rendszerében.


A BIZTONSÁG NEM FELTÉTLENÜL UNALMAS

Az uGrip BORDO™ 5700 hajtogatható lakat kiváló védelmet nyújt, és nyolc különböző színváltozatával minden kívánságot kielégít.

Lime, rózsaszín, kék, narancssárga, core kék, core zöld, core lila és természetesen a klasszikus fekete: az uGrip BORDO™ 5700 összecsukható lakat nagy színskálát fed le. Így a biztonsági követelmények mellett a divatigényeknek is megfelel: Mivel az uGrip BORDO™ 5700 színes változatai színben tökéletesen illenek az ABUS Pedelec, valamint ABUS Urban-I 2.0 Neon sisakmodellekhez. Aki tehát tökéletesen szeretne kinézni, a uGrip BORDO™ 5700 hajtogatható lakatban kiváló társra talál.