Új jelszó kérése
Kategóriák

Bankkártyás fizetés a futárnál!

Adatainak védelméért

TOP termékek

Minőség és Biztonság...2011 óta.

Fő kategória


Zárbetét webáruházunk akár díjtalan kiszállítással várja Önt megújult felületén, ahol a feltüntetett ár minden esetben Ft-ban (HUF) értendő és bruttó árat tükröz. Kínálatunk zárbetét, lakat választékán kívül kerékpár zár is megtalálható, mint ahogyan az ablak zár is. Biztonsági zárbetét kategóriánkban gombos, vészfunkciós és törésvédett zárbetét éppúgy megtalálható, mint az azonos zárlatú zárrendszer, ahol több zárbetét egy kulccsal történő nyitását valósítjuk meg. Napjainkban egyre gyakoribb a családi házak esetében az ablak befeszítésével történő behatolás, de mi erre is kínálunk megoldást, mégpedig ablakzár, kiemelésgátló és kifeszítésgátló kínálatunkkal. Ha a tökéletes hangzású hangfalak érdeklik, akkor klikkeljen! Webáruházunkban megkülönböztetett figyelmet szentelünk az Abus, Tokoz, Kryptonite és Mul-T-Lock zárbetét, ablakzár és lakat termékeknek, melyek mindegyike kimagasló minőségével valamint hosszútávú, megbízható működésével már bizonyított a magyarországi zár piacon. A zárbetétek közül ajánljuk az Abus D15, a Mul-T-Lock MT5+, a Tokoz Pro 300 és 400, valamint a Titan K66 ASC zárbetét típusokat, melyek kiemelkedően jó ár/érték/biztonság aránnyal rendelkeznek. A kiválasztott zárbetét biztonságos csomagolásban, általában 1-3 munkanap alatt kerül kézbesítésre Megrendelőinkhez.

Napjainkban számos zárbetét típus elérhető a boltok polcain, illetve a webáruházakban. Minden gyártó más és más szempontok alapján határozza meg a zárbetét tulajdonságait, így ha Ön is rászánta magát, hogy kicserélje a bejárati ajtóban lévő régi ajtó zárat, akkor most megmutatjuk, hogy milyen zárbetét változatok léteznek. A normál változat a forgalomban lévő legnépszerűbb zárbetét. Ezeknek a zárbetét típusoknak a legkedvezőbb az árfekvése az összes típus közül, hiszen semmilyen extra funkció nem került beépítésre. A hibája csupán annyi, hogy egy belülről bent felejtett kulcs esetén kívülről nem lehet bejutni, még a zárbetéthez tartozó kulccsal sem, ugyanis azt nem lehet teljesen bedugni az ajtózárba. Azonban a vészfunkciós zárbetétek esetében az összeszerelés során dupla kuplung kerül beépítésre. Ennek az a feladata, hogy kiküszöbölje a normál zárbetét változatnál az imént említett kellemetlenséget. A vészfunkciós zárbetét tehát akkor is nyitható a saját kulcsával, ha a másik oldalon is benne maradt a kulcs elfordított állapotban. A hétköznapi életben semmitmondónak tűnhet, viszont ha például valaki rosszul lett a lakásban és belülről zárva van, akkor szükséges lehet a vészfunkciós zárbetét használata. A gombos zárbetét változat egy egyszerű, de nagyszerű megoldás kényelmünk érdekében. Az ilyen zárbetét változatoknál ugyanis belső oldalon nem kulcsnyílás található, hanem egy teljes mértékig esztétikus forgatógomb. A gombot a kezünkkel egyszerűen elfordítva tudjuk nyitni vagy zárni a bejárati ajtóban lévő zárbetétet. A kulcs ezáltal nem maradhat belülről a zárbetétben, ami azt is jelenti, hogy a gombos zárbetét változat kiváltja a vészfunkciós kivitelt.

Zárbetét és biztonsági lakat esetében megrendeléskor egyszerűen összeállítható a Vásárló igénye alapján, hogy milyen kényelmi funkciókkal lássuk el a zárbetétet, illetve a biztonsági lakat hány kulccsal kerüljön kiszállításra. Ilyen lehet például a gombos zárbetét, mely belülről kulcs nélküli nyitást-zárást biztosít kezelőjének. Lehet egy vészfunkciós zárbetét, ami arra hivatott, hogy ha véletlenül belülről benne felejti az ajtóban a kulcsot, akkor a zárbetét kívülről nyitható marad a kulccsal. Természetesen kulcsmásolás szolgáltatásunk is igénybe vehető a zárbetét típusok kiválasztásával és megrendelésével egyidejűleg, amennyiben úgy látja, hogy a gyártók által felkínált kulcs mennyisége nem elegendő. A zárbetétek programozásával lehetőséget kínálunk azonos vagy egyforma zárlatú zárrendszer kialakításához, ahol a zárrendszerek eleme a zárbetétek mellett természetesen biztonsági lakat is lehet.

Webáruházunk zárbetét részlegén túlmenően megemlítenénk lakat kínálatunkat is, mely ugyan csak érintőlegesen foglalkozik a különböző lakat típusokkal, mégis egy jó támpont lehet az átlagos felhasználóknak. Internetes zár - lakat áruházunk, ellentétben a barkácsáruházakban található lakat kínálattal, kifejezetten a speciális felhasználói igények kielégítésére szakosodott, ahol a teljes ablak zár - biztonsági lakat kínálatunkra vonatkozóan ingyenes házhoz szállítást biztosítunk a megrendelt termékre vonatkozóan. Köszönhetően a folyamatosan bővülő zárbetét - lakat készletünknek és az abszolút kedvező áraknak, a megrendelt ablak zár vagy motor lakat kiszállítása akár következő munkanapon is történhet, amennyiben az ablakzár vagy biztonsági lakat vásárlásról szóló rendelése 13 óra előtt beérkezik e-mail fiókunkba, valamint az adott bejárati ajtó zárbetét vagy kerékpár lakat típus a kívánt darabszámban rendelkezésre áll és kollégánk visszaigazolta Önnek a biztonsági zárbetét vagy lakat kiszállítását. A Zár-Lakat.hu webáruház látogatóinak tetszését reményeink szerint elnyeri a bőséges és minden területre kiterjedő zárbetét és lakat kínálatunk, de amennyiben ez mégsem így lenne, akkor kérem, hogy jelezze nekünk az Ön által keresett ablak zár zárbetét vagy lakat típust és mindent megteszünk annak mihamarabbi beszerzése érdekében. Lakat címszó alatt szoktuk emlegetni a motor lezáró láncos zár termékeket valamint a kerékpár zárakat is, hiszen a lakatolás a lényeg és nem az, hogy éppen kerékpárt vagy motort szeretnénk lezárni. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon a webáruházunkban található az egyik legszerteágazóbb biztonsági zárbetét ablak zár és lakat választék, melyek közül minden kedves (leendő) Vásárlónk megtalálja az általa keresett biztonsági szintnek megfelelő zár típust. Ezek a zárak többféle méretben, változatos megjelenésben érhetők.

Webáruház készítés