Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

Abus Pro Shield X-Plus 5955 NR + 6KS100 + ST 5950 kerékpár patkózár - vázzár szett

Abus Pro Shield Xplus 5955 NR + 6KS100 + ST 5950 kerékpár patkózár - vázzár szett:

„NR”: a kulcs kivehető a zár nyitott állapotában.

  • 8,5 mm vastag reteszelőkengyel
  • A kengyel, a ház, valamint a reteszelőmechanika teherviselő alkatrészei speciálisan edzett acélból készülnek
  • 6 mm-es edzett acél Loop-os lánc, 100 cm-es hosszúsággal
  • ABUS XPlus zárbetét a manipulációval (pl. feltöréssel) szembeni rendkívül magas szintű védelemért
  • Kulcsok száma: 2 db, biztonsági kódkártya
  • Súly: 1600g
  • Abus biztonság: 9/15.
Szállítási nap
2024.07.16
Jótállás
12 hónap
Kulcsok száma
2 db
Méret
Kis méret
Nyitás módja
Speciális kulcs
Személyes átvétellel
2024.07.15
Rendelésre, 3-4 hét!
33 990 Ft
Részletek

KÉNYELMES ALAPSZINTŰ VÉDELEM

A PRO SHIELD XPLUS™ 5955 vázzár mindenféle kényelmet biztosít, ami egy vázzár esetében lehetséges. A vázzárral az XPlus kulcsrendszerünk azonos zárlat funkciója mellett más előnyöket is élvezhet, amelyekkel megvédheti kerékpárját a lopástól. Így a 8,5 mm vastag, edzett acélból készült reteszelőkengyel megfelelő alapszintű védelmet nyújt közepes lopáskockázat esetén. Ezenkívül a kerékpárzárnak van egy másik zárja is. Ehhez könnyen csatlakoztathatók további tartozékok, mint például az ABUS 6KS/85 vagy 6KS/100 vázzár láncunk. A kódkártyával lehetőség van arra, hogy a PRO SHIELD XPLUS™ 5955 vázzárhoz azonos zárlattal további zárakat készíttessen. Ennek az az előnye, hogy csak egy kulcsra van szüksége az összes zárhoz.

 

Ön dönti el, hogy az NR vagy az R változatban szeretné-e a zárat. Az olyan vázzárak esetében, amelyek terméknevében az „R” betű szerepel, a kulcsot nem lehet eltávolítani, amikor a zár nyitva van. Így a helyén marad, és nem kell elraknia, amikor kerékpározik. Azok, akik a kulcs eltávolítását részesítik előnyben, az NR változatot választhatják.

 

Technológia:

8,5 mm vastag reteszelőkengyel

A kengyel, a ház, valamint a reteszelőmechanika teherviselő alkatrészei speciálisan edzett acélból készülnek

A kiegészítő lánc vagy kábel egyszerűen csatlakoztatható a zár mechanikájához

ABUS XPlus zárhenger a manipulációval (pl. feltöréssel) szembeni rendkívül magas szintű védelemért

Az „R” változat esetében a kulcs a zárbetétben bedugva marad, amikor a zár ki van nyitva, az „NR” változatnál pedig kihúzható

 

Alkalmazási területek:

A vázzárak fixen a kerékpárra vannak felszerelve, és megakadályozzák a kerékpár használatát

 

Transport:

LH - Az LH adapter rögzítő heveder alternatív szerelési opcióként szolgál, ha a hátsó vázon nem állnak rendelkezésre furatok.

 

Tanácsok:

A vázzárak könnyű és gyors védelmet nyújtanak a kerékpárok illetéktelen használata ellen

A másodzár használatakor különösen ajánlott az oszlophoz vagy korláthoz való rögzítés.

 

A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

 

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.

Adatok
Gyártó:
ABUS
Kerékpár / Motor zár típus:
Patkózár - Vázzár
Biztonság:
Közepes
EAN:
4003318690877
Gyártói Cikkszám:
690877
Cikkszám:
Abus-Pro-Shield-5955-NR-6KS100-69087
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!