Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

Abus Bordo Granit X-Plus Alarm 6500KA/90 BK SH riasztós hajtogatható kerékpár lakat
Abus Bordo Granit X-Plus Alarm 6500KA/90 BK SH riasztós hajtogatható kerékpár lakat
62 890 Ft

Abus Bordo Granit X-Plus Alarm 6500KA/90 BK SH riasztós hajtogatható kerékpár lakat

Abus Bordo Granit Xplus Alarm 6500KA/90 BK SH riasztós hajtogatható kerékpár lakat:

 • SH tartó, mely a vázon a függőleges és az átlós csőre is könnyedén felszerelhető, stabil kivitel.
 • Maximális védelmet nyújt a legnagyobb kockázatú lopások ellen
 • Az XPlus zárszerkezet ellenáll a fagyasztásnak, lángvágónak, fúrásnak.
 • 100 dB 20 másodpercig, azután automatikus újraélesítés
 • 3D pozícióérzékelés: mindhárom dimenzióban érzékeli a rázkódásokat és a legkisebb mozgásokat, és riasztást vált ki
 • Intelligens riasztás: kisebb és rövid mozgatások esetén (pl. amit egy focilabda stb. okoz) a zár csak rövid figyelmeztető hangot ad ki, ezzel elkerülve a felesleges riasztást
 • Az elem- és aktivitási állapotot hangjelzések mutatják
 • Biztonsági kódkártya, 2 db kulcs.
 • 5,5 mm vastag acéllapok 2 komponensű borítással.
 • Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a reteszelőmechanika teherviselő alkatrészei speciálisan edzett acélból készültek.
 • Hossza: 90 cm
 • Súlya: 2020g
 • ABUS biztonság: 15/15.
Szállítási nap
2024.06.17
Jótállás
12 hónap
Kulcsok száma
2 db
Méret
Közepes méret
Nyitás módja
Speciális kulcs
Ingyenes szállítás
62 890 Ft
Részletek
A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.
Adatok
Gyártó:
ABUS
Termékcsoport:
Abus Bordo 6500
Kerékpár / Motor zár típus:
Hajtogatható kerékpár lakat
Biztonság:
Maximum
Info+:
Prémium minőség és biztonság, Beépített riasztóval
EAN:
4003318690525
Gyártói Cikkszám:
690525
Cikkszám:
Abus-Bordo-6500KA-90-BK-69052
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek