Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

Abus 277 Alarm 277A RD riasztós motor féktárcsazár - Piros
Abus 277 Alarm 277A RD riasztós motor féktárcsazár - Piros
21 320 Ft

Abus 277 Alarm 277A RD riasztós motor féktárcsazár - Piros

Mechanikai védelem edzett acélból, kiegészítve egy 100 dB hangerejű riasztóegységgel - így a 277A megbízható partner a mindennapi használatban.

A RIASZTÓS FÉKTÁRCSA ZÁR - Mechanikus biztonság 100 dB hangerejű riasztással. A speciális edzett acélból készült, 10 mm-es, erős átmenő csap, megbízható biztonságot nyújt a 277 Alarm féktárcsazár számára. A kiegészítő riasztó funkció 100 dB-es hangerejű riasztást ad lopási kisérlet esetén, ami ráadásul megvédi motorját a támadóktól. A "lenyomós" hengerzár nagyon egyszerű kezelést tesz lehetővé azáltal, hogy záráskor automatikusan reteszel. Nincs szükség plusz mozdulatokra a záráshoz. Gondoskodunk járműve biztonságáról, hogy azt tehesse, ami fontos az Ön számára.

  • 10 mm-es edzett acél reteszelőcsap
  • Az átmenő retesz, a zártest és a reteszelő szerkezet részei speciálisan edzett acélból készülnek
  • Rezgésérzékelés elvén alapuló riasztó szenzor
  • 100 dB hangerejű riasztás
  • Hangjelzés jelzi az aktív, élesített állapotot
  • 3 db kulcs a csomagban
  • A csomag egy darab CR2 elemet tartalmaz
  • Súly: 825g
  • Biztonsági szint: 9/20.
Szállítási nap
2024.06.21
Jótállás
12 hónap
Kulcsok száma
3 db
21 320 Ft
Részletek

A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.

Adatok
Gyártó:
ABUS
Termékcsoport:
Abus 277
Kerékpár / Motor zár típus:
Riasztós féktárcsazár
Biztonság:
Általános
EAN:
4003318393952
Gyártói Cikkszám:
393952
Cikkszám:
Abus-277A-RD-39395
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!