Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

ABUS

A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét, Loto kizáró valamint kerékpár, motor lakat termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel biztos lehet abban, hogy egy igazán minőségi terméket tart a kezében. Az ABUS mára A biztonság szinonimája lett. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket, elektronikus biztonsági megoldásokat valamint Loto munkavédelmi kizáró eszközöket, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

Az August Bremicker Und Söhne KG - röviden ABUS - 1924-es megalapításánál az alapítók stratégiája egyszerű és időtálló volt: "A biztonsághoz minőség kell!" Az Abus termékkínálatban kiváló minőségű biztonsági lakatok, azonos zárlatú vagy egykulcsos lakatok, ablakzár és ablak védelmi eszközök, ajtó és ablak kifeszítésgátló, normál és biztonsági zárbetét, motorzár és kerékpárzár is megtalálható. Az Abus közel 100 éves lakatgyártási tapasztalatával Ön biztos lehet benne, hogy a megvásárolt lakat vagy zárbetét típus hosszú ideig fogja Önt szolgálni megbízhatóságának köszönhetően.

2014-ben jelent meg az Abus zárbetétek egy új változata, az Abus D15, mely a D10 zárbetét továbbfejlesztett változataként törésvédett zárbetét jelzővel ellátott. A törésvédelmet a zárbetét hosszanti részén beépített acélhíd szavatolja, mely a törésvédelem szempontjából kíválónak mondható. Az Abus D15 törésvédett zárbetét hosszított nyakú kulcsot kapott, így ha nem standard méretű a bejárati ajtó zárszerkezetébe illő zárbetét, akkor a standardhoz közelebb eső kisebb zárbetét méretet választva is könnyedén beér a kulcs.

Az Abus termékek rugalmas felhasználhatóságára jellemző, hogy több olyan lakat megoldással is rendelkezik, hogy egy Abus zárbetét termékekből álló azonos zárlatú, főkulcsos esetleg vezérkulcsos zárrendszer elkészítésekor lakatot is be lehet vonni a rendszerbe bármiféle fennakadás nélkül. Az ABUS márkanévvel ellátott termékek világszerte nagy elismertségnek örvendenek. Talán nincs is még egy olyan vállalatcsoport a biztonságtechnikai ágazatban, amely az ABUS-hoz hasonló ismertséggel rendelkezik.