Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

Abus zárbetét

A 21. században a technikai fejlődésekkel egy huzamban fejlődnek a betörési és lopási technikák is. Annak érdekében, hogy biztonságban tudjuk az otthonunkat és az értéktárgyainkat, egy Abus zárbetét vásárlása lehet a megoldás.
Biztonsági zárbetét már számtalan gyártó által beszerezhető. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ma már a zárbetét jelenti az elsőszámú biztonsági vonalat. A piacon számtalan funkcióval és kialakítással ellátott zárbetétet találunk. Az egyszerű zárbetétek, melyek még mai napig a legtöbb házban megtalálhatóak, szinte semmilyen biztonságot nem nyújtanak. Ahhoz, hogy ne kelljen folyton aggódnunk és nyugodtan elmehessünk otthonról, úgy hogy a házat felügyelet nélkül hagyjuk, egy Abus biztonsági zárbetét jelentheti a megoldást. A biztonsági zárbetétek fúrás ellen, törés ellen, meghúzás ellen, letapogatás és bumping key ellen is védve vannak. Amennyiben a legjobb minőséget szeretnénk választani, akkor a német gyártmányú ABUS márka hozza el a várt eredményeket. Mára már világszerte ismerik a termékeit, és elismert biztonsági vállalat.


Világviszonylatban nézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy nincs is elismertebb márka, mint a német cég. Az elismerést a magas minőségű és biztonsági szinttel rendelkező, hosszú élettartamú, és esztétikus kialakítással rendelkező külső által érte el. Az Abus kínálatából a legmagasabb biztonsági szintet az ABUS Bravus 2000 MX által érhetjük el, amely a létező összes betörési mód ellen képes védelmet nyújtani. A zárbetétekre 5 év gyári garanciát biztosítunk. A 2000 MX 2 csapsorral és összesen 10 csappal tapogatja ki az újezüstből készült pontfúrt kulcsot. A zárbetéthez tartozó kulcs profilvédelem alatt áll, így biztos lehet abban, hogy illetéktelenül senki nem tudja lemásolni a kulcsait. A zárbetét törésvédelmét egy masszív acél híd beépítésével biztosítja az Abus, így fokozva a törés elleni védelmet.