ÉRINTÉSMENTES KÉZBESÍTÉS IS VÁLASZTHATÓ!

Fizetési megoldás
TOP termékek

Vészfunkciós zárbetét


Vészfunkciós zárbetét: a zárbetét akkor is nyitható marad kívülről, ha a kulcs belülről a zárbetétben maradt elfordítva. (Pl.: későn ér haza, a család már alszik és az ajtó belülről zárva, a zárbetétben a kulcs elfordított állapotban van.) A vészfunkciós zárbetét akkor is hasznos, ha valaki rosszul lesz a bezárt lakásban, ezáltal a zárbetét nyitható lesz a saját kulcsával annak ellenére, hogy belülről elfordított állapotban maradt a kulcs a zárbetétben.

Díjtalan házhoz szállítás!

20.000 Ft feletti megrendelés esetén.


Kulcs rendelés kódkártya alapján

A kulcsrendelés menete:

- Készítsen egy jó minőségű, éles képet a kódkártyáról (az elejéről, ahol a kódszám található)

- Töltse fel oldalunkra az opció segítségével a kódkártya fotóját

- Válassza ki a zárbetét típusát

- Adja meg a kulcsok tetszőleges darabszámát (1 db-tól akár 100 db-ig, de lehet akár több is)

Minden esetben a gyárival (kinézetben is) megegyező kulcs kerül legyártásra. A rendelt kulcsok minőségére és egyezésére természetesen garanciát vállalunk!

 
3 500 Ft
Zárbetét típus kiválasztása, amihez kulcsot szeretne
Abus D10 PSN vészfunkciós zárbetét

Abus D10 PSN törésvédett, gyárilag vészfunkciós biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás-, illegális kulcsmásolás ellen. Az Abus D10NP A zárbetéthez opció a rendeléskori kulcsmásolás. Biztonsági kódkártya, mely hiányában is másolható a kulcs. Mabisz ajánlás. Bővebb info: lásd képek között! A kulcsok száma: 5 db.

 
7 990 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném! Zárbetét személyre szabása
Mul-T-Lock 7x7 vészfunkciós zárbetét

Mul-T-Lock 7x7 törésvédett vészfunkciós zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés ellen. A Mul-T-Lock Integrator zárbetéthez opciók, külön díj ellenében: kulcsmásolás. Mul-T-Lock Integrator biztonsági zárbetét 7 db biztonsági csappal (a 31-es oldalon 6 db) készül. Kódkártya, mely hiányában is másolható a kulcs. A kép illusztráció. Kulcsok száma: 5 db. 

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!

 
9 990 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném!
Mul-T-Lock Integrator vészfunkciós zárbetét

Mul-T-Lock Integrator törésvédett vészfunkciós biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés- és illegális kulcsmásolás ellen. A Mul-T-Lock Integrator zárbetéthez opciók, külön díj ellenében: kulcsmásolás. Mul-T-Lock Integrator biztonsági zárbetét 7 db biztonsági csappal (a 31-es oldalon 6 db) készül. A kép illusztráció. Védett profil, kulcsmásolás kizárólag kódkártyával. Kulcsok száma: 5 db.

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!

 
12 990 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném!
Abus Zolit 2000 vészfunkciós zárbetét


Abus Zolit 2000 törésvédett, gyárilag vészfunkciós biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- , illegális kulcsmásolás ellen. Az Abus Zolit 2000 zárbetéthez opció a rendeléskori kulcsmásolás. Biztonsági kódkártya, mely hiányában nem másolható a kulcs. Mabisz ajánlás. Bővebb info: lásd képek között! Védett kulcsprofil, biztonsági kódkártya. A kulcsok száma: 3 db.

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!

 
13 890 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném! Zárbetét személyre szabása
Mul-T-Lock Interactive+ vészfunkciós zárbetét


Mul-T-Lock Interactive+ törésvédett vészfunkciós biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- és illegális kulcsmásolás ellen. A Mul-T-Lock Interactive+ zárbetéthez opció: kulcsmásolás. Mul-T-Lock Interactive+ biztonsági zárbetét: teleszkópikus csaprendszer (csap a csapban), csapok száma: 10; interaktív mozgó csap a kulcsban. Mabisz ajánlás. Az Interactive+ zárbetét azonos kulcsra kódolható a Mul-T-Lock azonos zárbetét működtetésű lakataival. Védett profil, kulcsmásolás kizárólag kódkártyával. Kulcsok száma: 3 db

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!

 
21 990 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném!
Abus Bravus 2000 MX vészfunkciós zárbetét


Moduláris zárbetét: extra hosszú méretek is elérhetők. Abus Bravus 2000 MX törésvédett vészfunkciós biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás-, illegális kulcsmásolás ellen. Az Abus Bravus 2000 MX zárbetéthez opció a rendeléskori kulcsmásolás. Kódkártya, mely hiányában nem másolható a kulcs. Mabisz ajánlás. Bővebb info: lásd képek között! Védett kulcsprofil, biztonsági kódkártya. A kulcsok száma: 3 db.

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!

 
24 290 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném!
Mul-T-Lock Interactive+ Modular vészfunkciós zárbetét


Moduláris zárbetét: több mint 400 méretben rendelhető! Mul-T-Lock Interactive+ MODULAR törésvédett vészfunkciós biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- és illegális kulcsmásolás ellen. A Mul-T-Lock Interactive+ MODULAR zárbetéthez opciók, külön díj ellenében: kulcsmásolás. Mul-T-Lock Interactive+ MODULAR biztonsági zárbetét: teleszkópikus csaprendszer (csap a csapban), csapok száma: 10; interaktív mozgó csap a kulcsban. Mabisz ajánlás. A Mul-T-Lock Interactive+ MODULAR zárbetét azonos kulcsra kódolható a Mul-T-Lock azonos zárbetét működtetésű lakataival illetve a hagyományos Interactive+ zárbetéttel. A képeken a hagyományos változat látható. Védett profil, kulcsmásolás kizárólag kódkártyával. Kulcsok száma: 3 db.

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!

 
29 990 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném!
Mul-T-Lock MT5+ vészfunkciós zárbetét


Mul-T-Lock MT5+ törésvédett vészfunkciós biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- és illegális kulcsmásolás ellen. A Mul-T-Lock MT5+ zárbetéthez opció a rendeléskori kulcsmásolásFokozott másolás és fésűsnyitás elleni védelem. Védett profilú, 16 csapos Mul-T-Lock zárszerkezet. Teleszkópikus csaprendszer (csap a csapban). Alpha Spring mozgó alkatrész a kulcsban. Mul-T-Lock MT5+ zárbetéthez a kulcsmásolás egyedi mágneskártyával, kizárólag Mul-T-Lock kulcsmásoló gépen. Mabisz ajánlás. Az MT5+ zárbetét egyforma kulcsra kódolható a Mul-T-Lock azonos zárbetét működtetésű lakataival. Védett profil, kulcsmásolás kizárólag kódkártyával. Kulcsok száma: 3 db.

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!

 
30 990 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném!
Mul-T-Lock MT5+ Modular vészfunkciós zárbetét


Moduláris zárbetét: több mint 400 méretben rendelhető! Mul-T-Lock MT5+ MODULAR törésvédett vészfunkciós biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- és illegális kulcsmásolás ellen. A Mul-T-Lock MT5+ zárbetéthez opció a rendeléskori kulcsmásolás. Fokozott másolás és fésűsnyitás elleni védelem. Védett profilú, 16 csapos Mul-T-Lock zárszerkezet. Teleszkópikus csaprendszer (csap a csapban). Alpha Spring mozgó alkatrész a kulcsban. Mul-T-Lock MT5+ MODULAR zárbetéthez a kulcsmásolás egyedi mágneskártyával, kizárólag Mul-T-Lock kulcsmásoló gépen. Mabisz ajánlás. Az MT5+ MODULAR zárbetét egyforma kulcsra kódolható a Mul-T-Lock azonos zárbetét működtetésű lakataival illetve a hagyományos MT5+ zárbetéttel. A képeken a hagyományos változat látható. Védett profil, kulcsmásolás kizárólag kódkártyával. Kulcsok száma: 3 db.

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!

 
37 990 Ft
Zárbetét méret kiválasztása Több kulccsal szeretném!

A vészfunkciós zárbetétek kategóriájába tartoznak a másnéven pánik funkcióval, vésznyitó funkcióval, vészfunkcióval, dupla kuplunggal rendelkező zárbetétek, és ezek a zárbetétek azért annyira előnyösek, mert nyithatóak lesznek kívülről még akkor is, ha a zárban belül ottmaradt a kulcs. A legtöbb zárbetét alapértelmezetten nem rendelkezik ezzel az amúgy nagyon fontos funkcióval, tehát ha véletlenül valaki rosszul lesz a lakásban és a kulcs belülről benne maradt, akkor bizony csak nehézségek árán tudunk bejutni.
A vészfunkciós zárbetét segítségével viszont elkerülhető az, hogy egy ilyen véletlen baleset miatt zárbetétet kelljen cserélni, ezért érdemes befektetni egy jó minőségű vészfunkciós zárbetétbe. Vészfunkciós zárbetét elérhető az Abus zárbetétek többségére, az összes Mul-T-Lock zárbetétre, valamint a Titan zárbetétre egyaránt. Az egyik legkedveltebb vészfunkciós zárbetét manapság a Mul-T-Lock Integrator hiszen nagyon jó az ár-érték aránya, vagyis kedvező áron beszerezhető, és tökéletesen működik. Ez a zárbetét 7 aktív csappal rendelkezik, amelyek megvédik a lakást, mivel maghúzás és fúrás elleni védelmet is biztosít széles mechanikus védelme miatt.
Napjainkban sajnos egyre okosabbak a betörők és a technikai újítások miatt ők is egyre profibb eszközökkel vágnak neki egy betörésnek, ezért mindenkinek fel kell készülnie, tehát ha azt szeretné, hogy ne jussanak be a lakásába, érdemes tehát beszerezni egy magas biztonsági szinttel rendelkező vészfunkciós zárbetétet, ami persze nem garantálja azt, hogy a betörő nem fogja feltörni azt, de ha látja, hogy mennyire bonyolult és kifinomult az adott zárbetét, akkor inkább továbbáll.


Webáruház készítés