Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

Mul-T-Lock 7x7 KA zárbetét - Több zárbetét azonos kulccsal
Mul-T-Lock 7x7 KA zárbetét - Több zárbetét azonos kulccsal
13 490 Ft

Mul-T-Lock 7x7 KA zárbetét - Több zárbetét azonos kulccsal

Több Mul-T-Lock 7x7 zárbetét azonos kulccsal, azaz zárbetétekből / lakatokból álló azonos zárlatú zárrendszer megrendelése itt lehetséges. Az itt megrendelt egységkulcsos zárbetétek/lakatok mindegyike azonos kulcs működtetésű, azaz mindegyik elemet egyforma kulcs nyit.

Mul-T-Lock 7x7 törésvédett zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés ellen. Mul-T-Lock Integrator biztonsági zárbetét 7 db biztonsági csappal (a 31-es oldalon 6 db) készül. Kódkártya, mely által könnyen utánrendelhető. A kép illusztráció.

Szállítási nap
2024.07.18
Jótállás
12 hónap
Kulcsok száma
5 db (összesen, a teljes rendszerhez)
Vásárlási segéd
Biztonság
6
Vásárolj tőlünk
A gyártó magyarországi képviseletének munkatársai végzik a zárrendszer elkészítését!
Részletek
A MUL-T-LOCK Ltd-t 1973-ban alapította két fiatal vállalkozó Avraham Bachri és Moshe Dolev, az izraeli Yavne-ban. Napjainkra egy világszerte ismert és elismert piacvezető vállalkozássá vált a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező zárbetétek és lakatok piacán. A Mul-T-Lock® a zárbetét és lakat termékei kapcsán az évek során számtalan nemzetközi szabadalmat jegyzett be, melyek valamennyi termékben (zárbetétek, zárak, lakatok, elektromechanikus zárak, kulcsmásoló gépek) megjelennek a mindennapok során.Az elért sikerek és a nemzetközi elismertség a zárbetét, lakat, zár termékek egyedi tervezésének, a magas minőségi elvárásoknak, a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodásnak valamint a kiváló szerviz és ügyfélszolgálati tevékenységnek köszönhető. A Mul-T-Lock® 2003-ban került a világ legnagyobb zár gyártó csoportja, az ASSA ABLOY tulajdonába. Világszerte 30 ezer dolgozó közreműködésével a cégcsoport éves árbevétele meghaladja a 3 milliárd dollárt. Valamennyi Mul-T-Lock® zárbetét, lakat, zár termék rendelkezik a legszigorúbb nemzetközi minősítésekkel, mint az ISO 9001:2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPC és A2P. A gyárak és a nemzetközi leányvállalatok az ISO14001 és SI1 8001 szabványok szerint működnek. A Mul-T-Lock® zárbetét, lakat, zár termékeket a világ 120 országában 25.000 hivatalos Mul-T-Lock® Centerben szerelik, több mint 100 millió elégedett vásárló nyugalmát és biztonságát garantálva megbízható és biztonságos zárbetét, lakat, zár termékeivel.
Adatok
Gyártó:
MUL-T-LOCK
Zárbetét típus:
Mul-T-Lock 7x7
Egyéb jellemzők:
Törésvédett kivitel, Pontfuratos kulcs, Mabisz ajánlás
Zárbetét méret (mm):
30/30
Cikkszám:
Mul-T-Lock-7x7-KA-30-30
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!