Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

ABUS KeyGarage 728 - Falba építhető kulcstároló
ABUS KeyGarage 728 - Falba építhető kulcstároló
28 410 Ft

ABUS KeyGarage 728 - Falba építhető kulcstároló

ABUS KeyGarage 728 - Falba építhető kulcstároló:

  • Rozsdamentes acél, falba építhető biztonsági kulcs tároló, fali széf.
  • Rozsdamentes, időjárásálló kivitel, kültéren is alkalmazható.
  • Alkalmas például irodákban történő felhasználásra.
  • Bármilyen szabványos félbetét (egyoldalú zárbetét, 10/30-as méret) beilleszthető, mely NEM tartozék.
  • Méret: lásd a képek között.
  • Súly: 546g.
Jótállás
12 hónap
Előre fizetéssel vásárolható
Bankkártya, Előreutalás
Rendelésre, 3-4 hét!
28 410 Ft
Részletek

SZILÁRDAN RÖGZÍTVE

A 728-as és 729-es KeyGarage kulcsdobozaink biztosítják, hogy a tűzoltók, biztonsági szolgálatok stb. vészhelyzetben hozzáférjenek az épület kulcsaihoz.

 

Nagy bérleményekben, vállalatoknál vagy egyéb ingatlanok esetében általában biztosítani kell, hogy a tűzoltók, a felügyeleti és egyéb biztonsági cégek hozzáférjenek a kulcsokhoz, hogy be tudjanak jutni az épületbe. Két kulcsdobozunk, a KeyGarage 728 és 729 kiváló megoldást kínál a kulcsok hozzáférhetővé tételére ilyen esetekben. A ház- és bejárati ajtók közelében szilárdan a falba kell őket bebetonozni, és kompakt, csőszerű méreteiknek köszönhetően megbízható védelmet nyújtanak a betörések ellen. A KeyGarage™ 728 és 729 kiváló minőségű nemesacélból készül. A zárbetét hátsó részén található kis gyűrű a beletett kulcsok biztonságos rögzítésére szolgál. A két KeyGarage beltérben és kültéren egyaránt használható.

 

Technológia:

Rozsdamentes acél cső

Eltávolítható krómozott réz zárhenger fokozott fúrás elleni védelemmel

A zárhenger hátulján kulcskarika a kulcs rögzítéséhez

Rozsdamentes acél szalag a falban lévő furatszélek elfedéséhez

Belső átmérő: 39 mm

Belső hosszúság: 78 mm

 

Alkalmazási területek:

Beltéri és kültéri falra szereléshez

A saját/ránk bízott kulcsok biztonságos tárolása, ha egy bizonyos időpontban biztosítani kell a hozzáférést

Használható kereskedelmi (pl. biztonsági cégek, tűzoltó rajok, sürgősségi ellátók) és magáncélra (ápolási szolgáltatás)

 

A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

 

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.

Adatok
Gyártó:
ABUS
Termékcsoport:
Kulcstároló - Kulcsszekrény
Gyártói Cikkszám:
274657
Cikkszám:
Abus-728-KeyGarage-27465
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!