Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

ABUS LD1118 tűzoltó takaró
ABUS LD1118 tűzoltó takaró
5 280 Ft

ABUS LD1118 tűzoltó takaró

Abus LD1118 TŰZELFOJTÓ TAKARÓ - Ideális a kezdődő tüzek, begyulladt ruhák, szőnyegek és égő zsírok, olajok megfékezéséhez. A csomag tartalma egy 1x1 m-es üveggyapot tűzoltó takaró, amely a csomagból kivéve automatikusan kibomlik és használatra kész.

Szállítási nap
2024.06.20
Jótállás
12 hónap
5 280 Ft
Részletek

Kisebb tüzekhez

Oltótakaró praktikus hordtáskában kisebb tüzek oltásához.

 

A konyhában keletkező kisebb zsírtüzeket, például a fritőzökből vagy a zsírban sütőkből származó tüzeket még csírájában el kell fojtani. Mert gyakran gyorsabban történik, mint gondolná, és máris kialakult egy kis tűzfészek. A kisebb tüzeket gyorsan elfojthatja ABUS oltótakaróval, amely helytakarékosan, kényelmesen tárolható egy hordtáskában. A bevonatos üvegszálas szövetből készült takaró egy négyzetméteres, és égő ruházathoz is alkalmas. Felhívjuk a figyelmét, hogy az oltótakaró csak egyszer használható. Ezt követően ki kell cserélni.

 

Technológia:

Az MPA Dresden DIN EN 1869:2019 szabvány szerint tesztelte és minősítette

Könnyen használható – a tűzoltó takaró automatikusan kinyílik a hevederek meghúzásával

Anyaga: üvegszálas szövet

Méretek: 1 x 1 m

Súly: kb. bruttó 950 g

Tartozék egy masszív tok falra rögzítéshez szükséges lyukakkal.

 

Alkalmazási területek:

Kezdődő tüzek oltására és elfojtására

Háztartási tüzekhez, sütőhöz, serpenyőhöz

Égő ruházathoz

 

Tanácsok:

Figyelem: A tűzoltó takaró csak egyszer használható.

 

A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

 

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.

Adatok
Gyártó:
ABUS
Cikkszám:
Abus-LD1118-86672
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek