Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

ABUS KeyGarage 787 BIG LED - Számzáras fali kulcstároló
ABUS KeyGarage 787 BIG LED - Számzáras fali kulcstároló
30 280 Ft

ABUS KeyGarage 787 BIG LED - Számzáras fali kulcstároló

ABUS KeyGarage™ 787 BIG - Számzáras fali kulcstároló:

  • Masszív acél biztonsági kulcs- és hitelkártya tároló, önállóan beállítható és bármikor módosítható, 4 számjegyű számkombinációval
  • Falra szerelhető, rozsdamentes, időjárásálló kivitel, kültéren is alkalmazható
  • Beépített LED megvilágítás a sötétben történő nyitás megkönnyítésére
  • A kulcsok és egyéb értéktárgyak átmeneti tárolása. Most sok kulcs tárolása lehetségessé válik a nagyobb térnek és eltávolítható kampónak köszönhetően
  • Rendkívül széles szilárd fém burkolat és extra nagy tárolórekesz
  • A lapos belső mechanizmus nagyobb tárolóhelyet tesz lehetővé.
  • Fűrészelés és ütés elleni védelem
  • Alkalmas például autó és lakás pótkulcsok valamint hitelkártyák tárolására is
  • Külső/belső méret: lásd a képek között
  • Súly: 841g.
Szállítási nap
2024.07.17
Jótállás
12 hónap
Kapacitás
max. 50 db kulcs vagy 30 db kártya
Nyitás módja
Számzáras
Személyes átvétellel
2024.07.16
30 280 Ft
Részletek

50 KULCSHOZ VAGY 30 KÁRTYÁHOZ

A KeyGarage™ 787 BIG kulcsdobozunkban ideiglenesen tárolhat kulcsokat, plasztikkártyákat vagy olyan tárgyakat, mint például pendrive-okat.

 

A kulcsok lábtörlő vagy a virágcserép alá rejtése már a múlté! A KeyGarage™ segítségével kulcsai biztonságosan tárolhatók, és védve vannak a külső időjárási hatásoktól. A stabil acéllemez ház védi a kulcsokat, plasztikkártyákat és kisebb tárgyakat, például pendrive-okat az illetéktelen hozzáféréstől. Ezenkívül a KeyGarage™ egyszerű és biztonságos megoldást kínál a kulcsok és belépőkártyák cseréjéhez. Elegendő, ha az arra jogosult személynek továbbadja egyénileg meghatározott számkódját. Amennyiben a személyek köre változik, a kód egyszerűen megváltoztatható. Akár 50 kulcs, 30 plasztikkártya vagy egész kulcscsomó számára kínál helyet. További kényelmet jelentenek az egyes kulcsok felakasztására szolgálól, kivehető akasztók. A hozzáférés állítókerekek segítségével beállítható, négyjegyű számkóddal történik. Az ABUS KeyGarage™ 787 BIG alkalmas fali felszerelésre védett kültéri területeken.

 

Technológia:

Rendkívül széles szilárd fém burkolat és extra nagy tárolórekesz

Cinksalak záróburkolat

Egyszerűen eltávolítható kampók gondoskodnak a felhasználó kényelmét

Egyénileg visszaállítható kód (4-számjegyű)

A lapos belső mechanizmus nagyobb tárolóhelyet tesz lehetővé.

 

A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

 

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.

Adatok
Gyártó:
ABUS
Lakat test szélesség (mm):
65-90
Termékcsoport:
Kulcstároló - Kulcsszekrény
EAN:
4003318838569
Gyártói Cikkszám:
838569
Cikkszám:
Abus-787-Big-LED-KeyGarage-83856
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!