Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

ABUS KeyGarage 737 MINI - Számzáras mini kulcstároló kengyellel
ABUS KeyGarage 737 MINI - Számzáras mini kulcstároló kengyellel
18 810 Ft

ABUS KeyGarage 737 MINI - Számzáras mini kulcstároló kengyellel

ABUS KeyGarage™ 737 MINI - Számzáras mini kulcstároló:

  • Masszív acél biztonsági kulcs- és hitelkártya tároló, önállóan beállítható és bármikor módosítható, 4 számjegyű számkombinációval. Kompakt méretű kulcs garázs
  • A kulcsok vagy kisebb értéktárgyak arra jogosult személyek részére való biztonságos megőrzéséhez. Gyors és egyszerű hozzáférés gyakran változó személycsoportok esetén (pl. mesteremberek, szerviz, nyaralók, járműkölcsönzők, társasházak)
  • Hozzáférési lehetőség a számkód meghatározása és továbbadása által
  • Belső helyiségekhez vagy védett külső helyiségekhez.
  • A kengyeles rögzítés rugalmas és ideiglenes használatot biztosít, pl. ajtógombokon, korlátokon vagy fogantyúkon.
  • Max. 8 db kulcs tárolására
  • Külső/belső méret: lásd a képek között
  • Súly: 539g.
Szállítási nap
2024.07.25
Jótállás
12 hónap
Kapacitás
max. 8 db kulcs
Nyitás módja
Számzáras
Személyes átvétellel
2024.07.24
18 810 Ft
Részletek

AKÁR NYOLC KULCS

A KeyGarage™ Mini 737 lehetővé teszi a kulcsok rugalmas és ideiglenes átadását, például mobil gondozószolgálatok vagy üdülővendégek számára.

 

A konzolos KeyGarage™ Mini 737 alkalmas arra, hogy akár nyolc kulcsot is átadjon különböző személycsoportoknak. Például kiadja nyaralóját vagy apartmanját? A KeyGarage leegyszerűsíti a kulcsátadást, méghozzá bármikor, nappal vagy akár éjszaka is. Mindössze annyit kell tennie, hogy megmondja vendégeinek a négyjegyű számkódot, amelyet aztán könnyen visszaállíthat vagy megváltoztathat a következő vendégek számára. Vagy mobil gondozószolgálatot vett igénybe saját maga vagy szülei számára? A számkód segítségével a gondozószemélyzet hozzáférhet a lakáskulcsokhoz, így probléma és kulcs nélkül bejuthat a lakásba vagy a házba. A kulcsdoboz masszív fémházból áll. A zárófedelet csak az egyénileg beállított számkóddal lehet kinyitni. A műanyag borítás védi a KeyGarage™-t az esőtől és a szennyeződésektől. A doboz konzollal van rögzítve, például egy ajtókilincsre.

 

Technológia:
Szilárd fém burkolat
Kompakt méret max. 8 kulcshoz
Egyedileg beállítható, 4 jegyű számkód
A műanyagfedél védi a számmechanikát az esőtől és a szennyeződéstől
Műanyagborítású kengyel a karcolással szembeni védelemhez
Kompakt méret max. 8 kulcshoz
Külső ház mérete (Ma x Szé x Mé) 95 mm x 62 mm x 38 mm
Műanyagborítású kengyel a karcolással szembeni védelemhez

Alkalmazási területek:
A kulcsok vagy kisebb értéktárgyak arra jogosult személyek részére való biztonságos megőrzéséhez
Gyors és egyszerű hozzáférés gyakran változó személycsoportok esetén (pl. mesteremberek, szerviz, nyaralók, járműkölcsönzők, társasházak)
Hozzáférési lehetőség a számkód meghatározása és továbbadása által
Belső helyiségekhez vagy védett külső helyiségekhez
A kengyeles rögzítés rugalmas és ideiglenes használatot biztosít, pl. ajtógombokon, korlátokon vagy fogantyúkon.

A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

 

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.

Adatok
Gyártó:
ABUS
Lakat test szélesség (mm):
65-90
Kengyel/Záró elem átmérő (mm):
9,9-14,9
Termékcsoport:
Kulcstároló - Kulcsszekrény
EAN:
4003318774546
Gyártói Cikkszám:
774546
Cikkszám:
Abus-737-KeyGarage-77454
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!