Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

ABUS KeyGarage 707 MINI - Számzáras mini kulcstároló
ABUS KeyGarage 707 MINI - Számzáras mini kulcstároló
11 490 Ft

ABUS KeyGarage 707 MINI - Számzáras mini kulcstároló

ABUS KeyGarage™ 707 MINI - Számzáras mini kulcstároló:

  • Stabil alumíniumház
  • Alumínium zárófedél számkerekekkel
  • Egyénileg beállítható, 4 jegyű számkód
  • Védőfedél tolómechanikával
  • Fali rögzítés csavarozással
  • Kapacitás: max. 7 kulcs vagy 4 plasztikkártya
  • A ház külső méretei: 88 x 129 x 39
  • Egyénileg felszerelhető, öntapadó, műanyag kulcsakasztó
  • Súly: 502g.
Szállítási nap
2024.07.24
Jótállás
12 hónap
Kapacitás
max. 7 db kulcs
Nyitás módja
Számzáras
Személyes átvétellel
2024.07.23
11 490 Ft
Részletek

Ezt kínálja az ABUS KeyGarage 707:

helyet hét kulcs vagy négy bank-, illetve belépőkártya számára.

 

Gyakran változó személycsoportok (például mesteremberek, takarítók, szervizesek vagy nyaralóvendégek) számára szeretne hozzáférést biztosítani kulcsokhoz, kód-/kulcskártyákhoz vagy egyéb, kisebb méretű értéktárgyakhoz, például pendrive-okhoz? Akkor erre a KeyGarage 707 a tökéletes választás. A stabil alumíniumház védi a kulcsokat és a kódkártyákat a jogosulatlan hozzáféréstől. Elég csak az egyénileg meghatározott számkódot továbbadni az arra jogosult személynek. Amennyiben a személyek köre változik, a kód gyorsan és egyszerűen megváltoztatható. Az ABUS KeyGarage™ 707 falra szerelendő. További kényelmet jelent az öntapadós kulcsakasztó, amely igény szerint rögzíthető az egyes kulcsok felakasztásához. A hozzáférés állítókerekek segítségével beállítható, négyjegyű számkóddal történik.

 

Technológia:
Stabil alumíniumház
Alumínium zárófedél számkerekekkel
Egyénileg beállítható, 4 jegyű számkód
Védőfedél tolómechanikával
Fali rögzítés csavarozással
Kapacitás: max. 7 kulcs vagy 4 plasztikkártya
A ház külső méretei: 88 x 129 x 39
Egyénileg felszerelhető, öntapadó, műanyag kulcsakasztó

Alkalmazási területek:
Kulcsok vagy kisebb értéktárgyak tárolására az arra jogosult személyek számára
Gyors és egyszerű hozzáférés gyakran változó személycsoportok esetén (pl. mesteremberek, szerviz, nyaralóvendégek, járműkölcsönző, társasházak)
Hozzáférési lehetőség egyéni számkód beállításával és továbbadásával
Falra történő felszereléshez beltérben vagy védett kültéren
A nagyobb belső rekesznek köszönhetően a teljes kulcstartó tárolása lehetséges


A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

 

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.

Adatok
Gyártó:
ABUS
Lakat test szélesség (mm):
65-90
Termékcsoport:
Kulcstároló - Kulcsszekrény
EAN:
4003318402647
Gyártói Cikkszám:
402647
Cikkszám:
Abus-707-KeyGarage-40264
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!