Díjtalan házhozszállítás 50.000 Ft felett!

info@zar-lakat.hu

+ 36 30 670 1767 (munkanapokon 8-16 óráig)

ABUS 620TSA/192 számzáras bőrönd heveder (poggyász lakat) - Zöld - 87659
ABUS 620TSA/192 számzáras bőrönd heveder (poggyász lakat) - Zöld - 87659
7 380 Ft

ABUS 620TSA/192 számzáras bőrönd heveder (poggyász lakat) - Zöld - 87659

Szeretné minden alkalommal épségben visszakapni poggyászát a repülőút után? Akkor válassza a mi megoldásunkat: a plusz védelmet nyújtó bőröndpántot! Használatával növelheti bőröndje biztonságát. Ha pedig az USA-ba utazik, akkor a TSA zár gondoskodik arról, hogy az ellenőrök egy speciális kulccsal kinyithassák, majd az átvizsgálást követően visszazárhassák a bőröndpántot anélkül, hogy maga a pánt megsérülne. A bőröndpánt rugalmas, ezért mindenféle méretű bőröndhöz használható. A fekete, kék, piros és zöld színben kapható bőröndpánt kinyitásához Önnek csupán egy háromjegyű számkódot kell megjegyeznie. A beleintegrált címkére ráírhatja a címét arra az esetre, ha a poggyász esetleg elveszne.

ABUS 620TSA / 192 poggyász lezáró heveder

 • Egyedileg állítható és módosítható, három számjegyű kód
 • TSA rendszer révén a repülőtéri biztonsági személyzet ellenőrizheti a poggyászt a zárszerkezet megrongálása nélkül
 • Optimális légi utazáshoz, pl. USA
 • Személyes adatok megadásának lehetősége elvesztés esetére
 • Egyedileg beállítható heveder hossz
 • Piros indikátoros visszajelzés - a lezárt bőrönd kinyitása / bezárása
 • A piros jelző visszaállításához nyissa ki a reteszt és nyomja a zöld kart felfelé
 • Teljes hossz: 192 cm
 • A heveder szélessége 5,2 cm
 • Anyag: nylon
 • Súly: 159 g.
Jótállás
12 hónap
Biztonság
1
Előre fizetéssel vásárolható
Bankkártya, Előreutalás
Nyitás módja
Számzáras
Rendelésre, 3-4 hét!
7 380 Ft
Részletek
A németországi Abus által képviselt minőség és biztonság minden zár, lakat, zárbetét termékben megjelenik 1924 óta napjainkig, ezáltal Ön a megvásárolt Abus termékkel egy minőségi terméket tarthat a kezében. ABUS: A biztonság szinonimája. Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye. Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS felelősségteljesen hozzájárul különböző biztonsági zár, lakat, zárbetét termékeivel ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon az Ön kiemelkedő biztonságáról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékeket és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta. August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első Abus lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig. Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen. A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll kerékpár és motor zár, lakat, zárbetét termékek és elektronikus biztonsági megoldások fejlesztése terén.
Adatok
Gyártó:
ABUS
Lakat test szélesség (mm):
Speciális méret
Kengyel/Záró elem átmérő (mm):
Egyedi méret
Lakat jellemzők+:
Hevederes lakat
Gyártói Cikkszám:
876592
Cikkszám:
87659
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!