Új jelszó kérése

Bankkártyás fizetés az áruházban és a futárnál is!

Adatainak védelméért

TOP termékek

TOKOZ


Tokoz Pro termékek / Pro 300 / Pro 400 / Zárbetét / Lakat




A Tokoz 1919-es megalapításánál az alapítók stratégiája egyszerű és időtálló volt: minőségi és biztonságos termékek előállítása. A Tokoz Pro termékkínálatában kiváló minőségű és rendkívül masszív biztonsági lakatok, kifejezetten magas biztonsági szintű zárbetétek, valamint motor zár és kerékpár lakat is megtalálható. A Tokoz közel 100 éves lakatgyártási tapasztalatával Ön biztos lehet benne, hogy a megvásárolt Tokoz Gama Pro lakat vagy Tokoz Pro 300 és 400 zárbetét típus hosszú ideig fogja Önt szolgálni, megbízhatóságának és kiemelkedő biztonsági szintjének köszönhetően.

A gyártott zárbetétek közül külön figyelmet érdemel a Tokoz Pro 300 és a Tokoz Pro 400 zárbetét típus, hiszen ezekbe a zárbetétekbe sűrítette tudása legjavát a csehországi anyavállalat. A Tokoz Pro ajtó zárak működésénél számos egyedi biztonsági elem szavatolja az Ön biztonságát, ilyenek például a lamellás zárási mechanizmus, az egyedi kulcsprofil, az extra kulcsmásolás elleni védelem (kizárólag a Tokoz magyarországi forgalmazónál lehetséges). A Tokoz Pro zárbetétek megbízhatósága nem kérdéses, ráadásul, ha Ön például egykulcsos vagy főkulcsos zár rendszer kialakítását tervezi, érdemes figyelembe venni, hogy a Tokoz Pro 300 és 400 zárbetét típusok mellé a rendszerbe illeszthető a Tokoz Gama Pro 50, 60 és 70-es lakat egyaránt.

Webáruházunkban igyekszünk minden olyan Tokoz Pro zárbetét, Gama Pro lakat illetve egyéb zár terméket felvonultatni, melyre akár a legcsekélyebb igény is mutatkozik. Jelenleg a magyarországi zárpiacon a Tokoz Pro ugyan még feltörekvő márkának számít, azonban az eddig Tokoz termékekkel kiszolgált több ezer megrendelőnk visszajelzése alapján kijelenthető, hogy a Tokoz Pro zár, zárbetét és lakat termékek már most nagy népszűségnek örvendenek, köszönhetően a kíváló minőségének és a kedvező ár/érték arányának.

Webáruház készítés