Új jelszó kérése

Bankkártyás fizetés az áruházban és a futárnál is!

Adatainak védelméért

TOP termékek

Tokoz zárbetét
A 21. században a technikai fejlődésekkel egy huzamban fejlődnek a betörési és lopási technikák is. Annak érdekében, hogy biztonságban tudjuk az otthonunkat és az értéktárgyainkat, egy Tokoz zárbetét vásárlása lehet a megoldás.

Biztonsági zárbetét már számtalan gyártó által beszerezhető. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ma már a zárbetét jelenti az elsőszámú biztonsági vonalat. A piacon számtalan kényelmi funkcióval és kialakítással ellátott zárbetétet találunk. Az egyszerű zárbetétek, melyek még mai napig a legtöbb házban megtalálhatóak, szinte semmilyen biztonságot nem nyújtanak. Ahhoz, hogy ne kelljen folyton aggódnunk és nyugodtan elmehessünk otthonról, úgy hogy a házat felügyelet nélkül hagyjuk, egy Tokoz biztonsági zárbetét jelentheti a megoldást. A biztonsági zárbetétek fúrás ellen, törés ellen, meghúzás ellen, letapogatás és bumping key ellen is védve vannak. Amennyiben kíváló minőséget szeretnénk választani, akkor a cseh gyártmányú Tokoz márka hozza el a várt eredményeket. Mára már világszerte ismerik a termékeit, és elismert biztonsági vállalat.


Európai viszonylatban nézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Tokoz egy igen elismert márka, mely az elismerést a magas minőségű és biztonsági szinttel rendelkező, hosszú élettartamú, és esztétikus kialakítással rendelkező zárbetét termékei által érte el. A Tokoz kínálatából a legmagasabb biztonsági szintet a Tokoz Pro 400 zárbetét által érhetjük el, amely a létező összes betörési mód ellen képes védelmet nyújtani. A zárbetétekre 5 év gyári garanciát biztosítunk. A Pro 400 lamellás rendszere kiegészül azzal, hogy a teljes zárbetét test edzett acélból készül. A zárbetéthez tartozó kulcs profilvédelem alatt áll, így biztos lehet abban, hogy illetéktelenül senki nem tudja lemásolni a kulcsait. A zárbetét törésvédelmét egy masszív acél híd beépítésével biztosítja a Tokoz, így fokozva a törés elleni védelmet.

 

Webáruház készítés