Új jelszó kérése

Bankkártyás fizetés az áruházban és a futárnál is!

Adatainak védelméért

TOP termékek
Zárbetét - Lakat termék részletek


Tokoz Pro 400 gombos zárbetét

Tokoz Pro 400 gombos zárbetét
 • Tokoz Pro 400 gombos zárbetét
 • Tokoz Pro 400 gombos zárbetét
 • Tokoz Pro 400 gombos zárbetét
 • Tokoz Pro 400 gombos zárbetét
26 570 Ft
Moduláris zárbetét: több mint 100 méretben rendelhető! Tokoz Pro 400 törésvédett lamellás rendszerű, acélházas gombos biztonsági zárbetét, 3 mm-es acél homlok pajzs beépítéssel a maximális védelemért. A Tokoz Pro 400 védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás-, illegális kulcsmásolás ellen. A Tokoz Pro 400 zárbetéthez opció a rendeléskori kulcsmásolás. Mabisz ajánlás. Bővebb info: lásd képek között! Acél zárbetét ház, edzett acél híd, időjárás-, por-, pára álló működés. Védett kulcsprofil, biztonsági kódkártya. A kulcsok száma: 5 db.

Több zárbetétet szeretne azonos kulccsal használni? Kattintson IDE!


Ha kérdése van, hívjon bennünket a + 36 30 670 1767-es számon, munkanapokon (8-18 óráig).

Zárbetét méret - Zárbetét csere

Zárbetét Gyik

Zárbetét vásárlási segéd

Több zárbetét azonos kulccsal

 

DÍJTALAN HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

15.000 FT FELETTI MEGRENDELÉS ESETÉN

 

 • Biztosítékkal ellátott gombos zárbetét nem kívánt külső zárnyitás ellen.
  A biztosítékkal ellátott gombos zárbetét bezárása és nyitása hagyományos módon történik. Van azonban egy plusz funkciója, amit a biztosító csap tesz lehetővé. A függőleges helyzetben lévő gomb (biztosító csappal felfelé) magunk felé történő meghúzásával a biztosító csap kiugrik a helyéről, ami egyidejűleg blokkolja a zárószerkezet kulccsal való nyithatását kívülről. Ebben a pozícióban a gomb elfordítása blokkolva van. Az eredeti, kulccsal is nyitható állapotot pedig úgy nyerjük vissza, hogy a biztosító csapot visszanyomjuk a helyére, tehát a gombba. Ez a funkció főleg az éjjeli, nem kívánt külső zárnyitástól véd.

   

   

  A TOKOZ PRO RENDSZER – HÁROM SZABADALOMMAL LEVÉDETT ZÁRBETÉT SZERKEZET.
  Patent CZ 303 062
  Patent CZ 302 949
  Patent CZ 303 063
  A TOKOZ PRO TERMÉKEKRE 5-ÉVES GARANCIÁT NYÚJTUNK.

  Ez a hengerzárbetét képviseli a jelenleg ismert legmagasabb biztonsági szintet a hengerzárbetétek körében. A nem destruktív feltörési módszereknek, mint pl. zárfésülés vagy maghúzás kitűnően ellenáll. Zárfúrás esetén a próbálkozás szintén sikertelen, mert a kulcsház edzett acélból készült és a kulcsfogadó forog. A belső zármag erősített, ellenáll a maghúzásnak. Ezek a tulajdonságok a legmagasabb biztonsági szintre emelik a TOKOZ PRO termékcsaládot. A TOKOZ PRO zárszerkezeti rendszer alapja a forgó lamellák sora, amelyek speciális lamella házakban egyenként elhelyezkedve alkotják a zárszerkezeti magot. Ez az új szabadalmaztatott rendszer szimetrikus kulccsal van működtetve, amelyet csak akkor tudunk elforgatni, ha teljesen beült a helyére. Így a nem megfelelő működtetés során felmerülő zárbetét károsodása ki van zárva. A kulcs behelyezésekor a speciálisan kiképzett fogazat pozícionálja a forgó lamellákat, amelyek együttállása képezi a zárbetét kombinációs kódját. A zárbetét lamelláit mindkét irányban a kulcs pozícionálja. Ezen túl nincs tehát szükség a jól ismert rugókra és csapokra. Ez a különleges újítás teszi lehetővé a TOKOZ PRO hengerzárbetét alkalmazását az extrém időjárási viszonyokban is (mint pl. víz, magas páratartalom, hó, fagy, por, stb.). Ennek az újításnak köszönhetően a hengerzárbetét élettartama is megsokszorozódott, amit a fejlesztéskor végzett többszázezres nyitóciklusos próbaüzem is bizonyított. Így hát kifejezetten alkalmas a gyakori használatra.

   

  E zárbetétnek az egyedisége többi zárbetéttel szemben továbbá az is, hogy a kulcs behelyezésekor a betét még nincs pozícióban a nyitáshoz. A kulcs azonosításáért felelős lamellák rendezetlen helyzetben vannak, így a zárbetétet fésüléssel, rezegtetéssel nem lehet kinyitni. A rendezetlen lamellákat a kulcs behelyezését követően nyitásirányban történő 90 fokos elfordításával állíthatjuk nyitási pozícióba. Ebből az állapotból kezdődik a 360 fokos nyitási ciklus, ahogy azt megszokhattuk. Így a kulcs vízszintes állása mellett fejeződik be a 360 fokos fordítás, ahonnan 90 fokot visszafelé fordítva újra rendezetlen állapotba kerülnek a lamellák, a kulcs kihúzható. Ez a szerkezeti újítás helyezi a TOKOZ PRO rendszert a biztonságtechnikai piacon a jelenlegi csúcsra, amely képes ellenállni a már említett nem destruktív beavatkozásoknak. A zárbetét kombinációs variációit lehet még majd fokozni, egyes kulcsprofilokkal (amelyek szintén szabadalmaztatva vannak) ami garantálja, hogy ne kerülhessen azonos kulcs a piacra. A generálkulcsos kivitelezéseknél az egyes szinteket a kulcsjelölők színének változtatásával jelöljük. A zárbetét tagadhatatlan előnye a kulcs magas szintű passzív biztonsága, ami azt jelenti, hogy a biztonsági kártya nélkül a kulcs másolhatatlan. A kártya a hengerzárbetét csomagolásának tartozéka.


  Szállítási díj:

  Megrendelés végösszeg Szállítási költség
  0 Ft 14 999 Ft 1 190 Ft
  15 000 Ft   Ingyenes!

   

   

Webáruház készítés