Új jelszó kérése

Bankkártyás fizetés az áruházban és a futárnál is!

Adatainak védelméért

TOP termékek
Zárbetét - Lakat termék részletek


Tokoz Pro 400 KA normál zárbetét - Egykulcsos zárbetétek

Tokoz Pro 400 KA zárbetét
 • Tokoz Pro 400 KA zárbetét
 • Tokoz Pro 400 KA zárbetét
 • Tokoz Pro 400 KA zárbetét
24 570 FtTokoz Pro 400 “több zárbetét azonos kulccsal” történő megrendelése itt lehetséges. Az itt megrendelt azonos zárlatú zárbetétek mindegyike egy kulcs működtetésű, azaz mindegyik zárbetétet egyforma kulcs nyit. Moduláris zárbetét: több mint 100 méretben rendelhető! Tokoz Pro 400 törésvédett lamellás rendszerű, acélházas biztonsági zárbetét, 3 mm-es acél homlok pajzs beépítéssel a maximális védelemért. A Tokoz Pro 400 védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás-, illegális kulcsmásolás ellen. Mabisz ajánlás. Acél zárbetét ház, edzett acél híd, időjárás-, por-, pára álló működés. Védett kulcsprofil, biztonsági kódkártya.


Ha kérdése van, hívjon bennünket a + 36 30 670 1767-es számon, munkanapokon (8-18 óráig).

Zárbetét méret - Zárbetét csere

Zárbetét Gyik

Zárbetét vásárlási segéd

Több zárbetét azonos kulccsal

 

DÍJTALAN HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

15.000 FT FELETTI MEGRENDELÉS ESETÉN

 

 •  

   

  A TOKOZ PRO RENDSZER – HÁROM SZABADALOMMAL LEVÉDETT ZÁRBETÉT SZERKEZET.
  Patent CZ 303 062
  Patent CZ 302 949
  Patent CZ 303 063
  A TOKOZ PRO TERMÉKEKRE 5-ÉVES GARANCIÁT NYÚJTUNK.

  Ez a hengerzárbetét képviseli a jelenleg ismert legmagasabb biztonsági szintet a hengerzárbetétek körében. A nem destruktív feltörési módszereknek, mint pl. zárfésülés vagy maghúzás kitűnően ellenáll. Zárfúrás esetén a próbálkozás szintén sikertelen, mert a kulcsház edzett acélból készült és a kulcsfogadó forog. A belső zármag erősített, ellenáll a maghúzásnak. Ezek a tulajdonságok a legmagasabb biztonsági szintre emelik a TOKOZ PRO termékcsaládot. A TOKOZ PRO zárszerkezeti rendszer alapja a forgó lamellák sora, amelyek speciális lamella házakban egyenként elhelyezkedve alkotják a zárszerkezeti magot. Ez az új szabadalmaztatott rendszer szimetrikus kulccsal van működtetve, amelyet csak akkor tudunk elforgatni, ha teljesen beült a helyére. Így a nem megfelelő működtetés során felmerülő zárbetét károsodása ki van zárva. A kulcs behelyezésekor a speciálisan kiképzett fogazat pozícionálja a forgó lamellákat, amelyek együttállása képezi a zárbetét kombinációs kódját. A zárbetét lamelláit mindkét irányban a kulcs pozícionálja. Ezen túl nincs tehát szükség a jól ismert rugókra és csapokra. Ez a különleges újítás teszi lehetővé a TOKOZ PRO hengerzárbetét alkalmazását az extrém időjárási viszonyokban is (mint pl. víz, magas páratartalom, hó, fagy, por, stb.). Ennek az újításnak köszönhetően a hengerzárbetét élettartama is megsokszorozódott, amit a fejlesztéskor végzett többszázezres nyitóciklusos próbaüzem is bizonyított. Így hát kifejezetten alkalmas a gyakori használatra.

   

  E zárbetétnek az egyedisége többi zárbetéttel szemben továbbá az is, hogy a kulcs behelyezésekor a betét még nincs pozícióban a nyitáshoz. A kulcs azonosításáért felelős lamellák rendezetlen helyzetben vannak, így a zárbetétet fésüléssel, rezegtetéssel nem lehet kinyitni. A rendezetlen lamellákat a kulcs behelyezését követően nyitásirányban történő 90 fokos elfordításával állíthatjuk nyitási pozícióba. Ebből az állapotból kezdődik a 360 fokos nyitási ciklus, ahogy azt megszokhattuk. Így a kulcs vízszintes állása mellett fejeződik be a 360 fokos fordítás, ahonnan 90 fokot visszafelé fordítva újra rendezetlen állapotba kerülnek a lamellák, a kulcs kihúzható. Ez a szerkezeti újítás helyezi a TOKOZ PRO rendszert a biztonságtechnikai piacon a jelenlegi csúcsra, amely képes ellenállni a már említett nem destruktív beavatkozásoknak. A zárbetét kombinációs variációit lehet még majd fokozni, egyes kulcsprofilokkal (amelyek szintén szabadalmaztatva vannak) ami garantálja, hogy ne kerülhessen azonos kulcs a piacra. A generálkulcsos kivitelezéseknél az egyes szinteket a kulcsjelölők színének változtatásával jelöljük. A zárbetét tagadhatatlan előnye a kulcs magas szintű passzív biztonsága, ami azt jelenti, hogy a biztonsági kártya nélkül a kulcs másolhatatlan. A kártya a hengerzárbetét csomagolásának tartozéka.


  Szállítási díj:

  Megrendelés végösszeg Szállítási költség
  0 Ft 14 999 Ft 1 190 Ft
  15 000 Ft   Ingyenes!

   

   

Webáruház készítés