Fizetési megoldás
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Zárbetét - Lakat termék részletek


Mul-T-Lock Interactive+ FleX Control programozható zárbetét

Mul-T-Lock Interactive+ FleX Control programozható zárbetét
 • Mul-T-Lock Interactive+ FleX Control programozható zárbetét
 • Mul-T-Lock Interactive+ FleX Control programozható zárbetét
Ezen a napon érkezik a csomagod:
2022.12.07
1 ÉV GARANCIA:
1 ÉV GARANCIAMul-T-Lock Interactive+ FLEX CONTROL programozható törésvédett biztonsági zárbetét védelmet nyújt maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- és illegális kulcsmásolás ellen. A Mul-T-Lock Interactive+ zárbetéthez opciók, külön díj ellenében: gombos-, vészfunkciós kivitel, kulcsmásolás. Mul-T-Lock Interactive+ FLEX CONTROL programozható biztonsági zárbetét: teleszkópikus csaprendszer (csap a csapban), csapok száma: 10; interaktív mozgó csap a kulcsban. Mabisz ajánlás. Védett profil, kulcsmásolás kizárólag kódkártyával. Kulcsok száma: Fehér kulcs 3 db, Zöld kulcs 1 db, Piros kulcs 1 db, Kék kulcs 1 db.


Elérhetőségeink | Az árak a mindenkori ÁFA összegét tartalmazzák, azaz bruttó árak

Díjtalan házhoz szállítás!

30.000 Ft feletti megrendelés esetén.

 

 • A Mul-T-Lock Interactive+ FleX Control zárbetétek tulajdonsága hogy az egyik oldala mechanikusan tetszőleges számban átkódolható. Az alap kiszerelésben 6 db, színkóddal megjelölt kulcs tartozik minden Mul-T-Lock Interactive+ FleX Control cilinderbetéthez:

  • Fehér 3db (minden helyzetben nyit és zár)
  • Zöld 1db (engedélyt ad a kék kulcs használatára)
  • Piros 1db (letiltja a kék kulcs használatát)
  • Kék 1db (kontrollált kulcs: engedélyezhető, letiltható)
  • Kódkártyán minden szín külön kóddal rendelkezik


  Az átprogramozáshoz 2 db kódoló kulcsot alkalmazunk (zöld és piros) amelyeket 90°-ban elfordítva a zárbetét átkódolható oldalán engedélyezni vagy éppen letiltani tudjuk a kékkel jelölt kulcsot, így kontroll alatt tarthatjuk annak használatát. A zárbetét átprogramozható oldala a hengeren "L" betűvel van megjelölve. Fontos: a zárbetétnek csak az egyik oldala programozható! Rendelhető gombos és azonos zárlatú rendszer elemeként valamint vészfunkciós kivitelben is.

   

  Mul-T-Lock Intractive platform
  A Mul-T-Lock® Interactive® zárbetétek legfontosabb tulajdonsága a szabadalmaztatott technológián alapuló kulcsba integrált, úszó csaprendszer, amely a Classic platformból megismert, teleszkópikusan mozgó külső és belső (csap a csapban) csaprendszerrel kiegészítve, maximális védelmet nyújt az ismert betörési módokkal szemben, mint az illetéktelen kulcsmásolás, vagy a fésűs nyitás. A zár kizárólag abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezésekor a speciális külső és belső csaprendszer kiegészítve a szabadalmaztatott úszó csapokkal megfelelő helyzetbe kerül a zárbetétben. A zárbetét speciális kialakítása, valamint a felhasznált kiváló minőségű anyagok, a teleszkópikus csapsor, a magba és a házba integrált fúrásvédő csapok, továbbá a törésvédő híd az ismert támadási módszerekkel szemben kiemelkedő védelmet nyújtanak. A csapok számából adódó magas variációszámnak köszönhetően, bonyolult fő és vezérkulcsos rendszerek alakíthatók ki az Interactive® zárbetétekkel. A zárbetéthez tartozó kulcs másolása csak hivatalos Mul-T-Lock® Centerekben, kizárólag a zárbetéthez mellékelt kódkártya bemutatásával lehetséges! 2013-tól megújult az Interactive® platform és immár Interactive+® néven kerül forgalomba. A változásoknak köszönhetően a platform 2028-ig szabadalmilag védett. Az új típus is rendelkezik természetesen MABISZ és TÜV bizonylatokkal. Az Interactive+® visszamenőlegesen kompatibilis az eddig forgalmazott Interactive® termékekkel, vagyis az Interactive+® kulcs (profil azonosság esetén) használható a korábbi Interactive® zárbetétekhez és lakatokhoz is.
Webáruház készítés