ÉRINTÉSMENTES KÉZBESÍTÉS IS VÁLASZTHATÓ!

Fizetési megoldás
TOP termékek
Zárbetét - Lakat termék részletek


ABUS FTS106 számzáras ablakzár

ABUS FTS106 számzáras ablakzár
 • ABUS FTS106 számzáras ablakzár
 • ABUS FTS106 számzáras ablakzár
 • ABUS FTS106 számzáras ablakzár
 • ABUS FTS106 számzáras ablakzár
 • ABUS FTS106 számzáras ablakzár
35 410 Ft
1 ÉV GARANCIA:
1 ÉV GARANCIA


Abus FTS106 W számzáras ablakzár befelé nyíló ablakokhoz és teraszajtókhoz. Ideális faablakokhoz. Nyitás és zárás egyénileg beállítható számkombinációval. Az acélretesz az ellendarabba zár, így nem kifeszíthető. A nyitási és zárási pozíció jól látható. 1 tonnás nyomóerő ellenállás. Abus védelmi szint: 10/10, maximum. Méret: lásd a képen. Mabisz ajánlás.


Ha kérdése van, hívjon bennünket a + 36 30 670 1767-es számon, munkanapokon (8-18 óráig).

ÉRINTÉSMENTES KÉZBESÍTÉS IS VÁLASZTHATÓ!

Díjtalan házhoz szállítás!

20.000 Ft feletti megrendelés esetén.

 

  • VdS által minősített, DIN szerint bevizsgált
  • Nyomóerő ellenállás: több mint 1 tonna
  • Karmos acél kettős retesz
  • Nyitás / Zárás pozíció optikailag felismerhető
  • Nyitás és zárás egyedileg beállítható számkóddal

  Az első számkombinációs ablakzár
  Az FTS 106 számkombinációs ablakzár a FTS 96 model sikerén alapul. A VdS és DIN által minősített ablakzár elegáns kivitelű, befele nyíló ablakokhoz és üvegajtókhoz egyaránt ajánlott.

  Az ablakzár egy egyedileg beállítható számkóddal nyitható. Ideális olyan helyen ahol többen is használják az ablakokat illetve azok számára, akik gyakran nem találják a megfelelő kulcsot.

  Ezenkívül több ablakzár is minden probléma nélkül kombinálható egymással és programozható. Így az ablakzárat azonos zárlatú (egykulcsos) rendszerekbe is be lehet illeszteni. A forgatógomb állása már messziről jelzi, hogy a zár reteszelve van-e.
  Kiegészítő ablakzár a záróoldalon, egyedileg beállítható számkóddal

  A masszív ház és a kettős acélretesz garantálja a magas biztonságot és komoly védelmet nyújt az illegális behatolással szemben. Az ABUS-ra jellemző reteszkarmok pedig hatékony védelmet nyújtanak az ablak felfeszítése ellen.

  A nyomóerő ellenállás a független vizsgáló intézet mérései szerint egy tonna felett van. Ezáltal az ablakbiztonság messze a VdS által megkövetelt biztonsági érték felett van.

  A kiváló rögzítési lehetőséggel rendelkező, különösen keskeny zárdoboznak köszönhetően univerzálisan, szinte minden helyen alkalmazható. Az FTS 106 fehér és barna színben kapható.

Webáruház készítés